ຂະໜົມຮັງເຜິ້ງ (Coconut Waffle)
*ສ່ວນປປະສົມ
1. ແປ້ງສາລີອາເນດປະສົງ 2 ຈອກ
2. ແປ້ງເຂົ້າຈ້າວ 1 ຈອກ
3. ຜົງຟູ 1 ບ່ວງກາເຟ
4. ຜົງກະທິ 3 ບ່ວງ
5. ນົມຈືດ ຫຼື ກະທິ 1ຈອກ
6. ນ້ຳຕານ ເຄິ່ງຈອກ
7. ໄຂ່ໄກ່ 1 ຫນ່ວຍ
8. ເກືອ 1 ຍິບມື
9. ເນີຍ ເອົາໄວ້ທາພິມ
*ວິທີປະສົມແປ້ງ
1. ນໍານໍ້າຕານແລະນົມຈືດມາປະສົມຕີໃຫ້ນໍ້າຕານລະລາຍ,ຕາມ
ດ້ວຍໄຂ່ໄກ່ແລະເກືອຫຼັງຈາກນັ້ນໃສ່ສ່ວນປະສົມທີ່ເປັນແປ້ງ
ທັງໝົດລົງມາປະສົມຄົນໃຫ້ທຸກຢ່າງລະລາຍດີແລ້ວພັກແປ້ງໄວ້
ໃນຕູ້ເຢັນປະມານ20-30ນາທີ.
2. ຫຼັງຈາກພັກແປ້ງເປັນທີ່ຮຽບຮ້ອຍແລ້ວກໍເອົາອອກມາກຽມປະໄວ້
ອຸ່ນເຄື່ອງເຮັດວາບເຟິ້ນໃຫ້ຮ້ອນແລ້ວເອົາເນີຍມາທາໃຫ້ທົ່ວພິມ
ເມື້ອຮ້ອນໄດ້ທີ່ກໍຕັກແປ້ງທີ່ປະສົມແລ້ວລົງໄປຈົນເຕັມພິມທັງສອງ
ແລ້ວປິດຝາປະໄວ້ເປັນເວລາ4-5ນາທີແລ້ວຈຶ່ງເປີດເບິ່ງວ່າສຸກຫຼືຍັງ
ເມື່ອເປີດອອກມາຖ້າສີຂອງແປ້ງເປັນສີປະມານນີ້ກໍຖືວ່າຂະຫນົມ
ເຮົາສຸກພ້ອມຮັບປະທານແລ້ວ.
Thank you 😊
ความคิดเห็น
แสดงความคิดเห็น